Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nordisk-sansehytte.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Nordisk-Sansehyttes tilblivelse - Nordisk Sansehytte

Nordisk-Sansehyttes tilblivelse

Nordisk sansehytte kom til live som en keltisk svedhytte oprindeligt opfundet som et indslag på en retræte. Den keltiske svedhytte var en spirituel ceremoni, hvor folk blev muret inde i en kuppel over varme kilder. Her sad de til sjælen var blev renset. Denne praksis er dog modereret betragteligt i min version.

Til retræten opfandt og udviklede jeg en svedhytte, der kunne skilles ad og transporteres i min personbil. Sidenhen udviklede jeg et transportabelt koldtvandskar.

Jeg har lavet en nyfortolkning og genfortælling af den keltiske proces, hvor jeg har fusioneret den med vor tids higen efter det “gode liv” i en travl hverdag ved at bruge elementer som mindfullnes, guidet meditation og aromaterapi.